16 Αυγούστου Γιορτή / Γιορτή τοπικών προϊόντων στην κεντρική πλατεία της Συκής ... / Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 16/8.

16 Αυγούστου Γιορτή / Γιορτή τοπικών προϊόντων στην κεντρική πλατεία της Συκής ... / Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 16/8.. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Αλκιβιαδησ αλκιβιάδης, αλκης, αλκίνοος, αλτσος Αλκιβιάδης (άλκης), γεράσιμος, γερασιμούλα, που ξαναγιορτάζουν στις 4 μαρτίου (οσίου γερασίμου του ιορδανίτου) και στις 20 οκτωβρίου (οσίου γερασίμου ασκητού εν κεφαλληνία), διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία (σεραφίνα), που επίσης γιορτάζουν. Σήμερα γιορτάζουν οι αλκιβιάδης, γεράσιμος, γερασιμούλα, διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία. Ευχεσ σε ολουσ μαζί με την απέραντη αγάπη μου, οι σκέψεις.

Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας. Η επιστημονική του γνώση δεν τον έκανε υπερήφανο, αλλά. Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Μια γιορτή γαστρονομίας με πρωταγωνίστριες τις γεύσεις της ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 και το σάββατο 17 ιουλίου στην πρέβεζα με πρωτοβουλία της περιφέρειας ηπείρου και στο πλαίσιο του.

Γιορτή κρασιού στα Ασπρογερακάτα - Lefkadazin
Γιορτή κρασιού στα Ασπρογερακάτα - Lefkadazin from lefkadazin.gr
Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Την κοίμηση της θεοτόκου τιμά σήμερα, 15 αυγούστου, η εκκλησία μας. Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Σήμερα, 16 αυγούστου 2021, είναι αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Μια γιορτή γαστρονομίας με πρωταγωνίστριες τις γεύσεις της ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 και το σάββατο 17 ιουλίου στην πρέβεζα με πρωτοβουλία της περιφέρειας ηπείρου και στο πλαίσιο του. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 16 αυγούστου. H 1η αυγούστου είναι η 213η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο (214η σε δίσεκτα έτη) και παγκόσμια ημέρα προσκοπικού μαντηλιού. Αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος πηλίου.

Την δευτέρα 16 αύγουστος 2021 γιορτάζουν ονομαστικές εορτές:

Το σάββατο 16 αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο ποσειδών καρπάθου για την άνοδο του στην α' κατηγορία, καθώς και η ομάδα των παίδων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος πηλίου. Απέρι, όλυμπος, μενετές, σπόα και. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. 16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. Δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή. Τη δευτέρα 16 αυγούστου 2021 ο λαογραφικός και μορφωτικός σύλλογος ευηνοχωρίου «άγιος ιωάννης» διοργανώνει την 13η γιορτή μποχωρίτικης πίτας. Ο άγιος διομήδης ο μάρτυρας. 1845 γκάμπριελ λίπμαν, γάλλος φυσικός; Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας. Πολύ κόσμο και παραθεριστές θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 αυγούστου 2019 στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

16:04 10 αυγούστου 2021 10 αυγούστου 2021 0 κορονοϊός 13/08: Πρόκειται για την ετήσια «γιορτή» του μπάσκετ στην κάρπαθο, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 16 αυγούστου. Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Πολύ κόσμο και παραθεριστές θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 αυγούστου 2019 στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι υπέροχες φωτό με τις γυναίκες της ...
Θοδωρής Μαραντίνης: Οι υπέροχες φωτό με τις γυναίκες της ... from spoilers.gr
Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). Τη δευτέρα 16 αυγούστου 2021 ο λαογραφικός και μορφωτικός σύλλογος ευηνοχωρίου «άγιος ιωάννης» διοργανώνει την 13η γιορτή μποχωρίτικης πίτας. 3.493 κρούσματα, 24 θάνατοι, 235 διασωληνωμένοι ελεύθερος τύπος newsroom 13 αυγούστου 2021 13 αυγούστου 2021 Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Όπως είναι γνωστό, επάνω από το σταυρό ο κύριος μας ιησούς χριστός, έδωσε. Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. 16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας.

Πολύ κόσμο και παραθεριστές θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 αυγούστου 2019 στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το xristika.gr άνοιξε τα… συναξάρια και βρήκε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, ώστε να μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε «χρόνια πολλά»! Τον αύγουστο γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα: Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Την κοίμηση της θεοτόκου τιμά σήμερα, 15 αυγούστου, η εκκλησία μας. Σήμερα 16 αυγούστου γιορτάζουν οι: Αλκιβιαδησ αλκιβιάδης, αλκης, αλκίνοος, αλτσος Όπως είναι γνωστό, επάνω από το σταυρό ο κύριος μας ιησούς χριστός, έδωσε. Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). Megali giorti tis orthodoxias simera 16 avgoustou Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Σήμερα, 16 αυγούστου 2021, είναι αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Ο απόστολος της δευτέρας 16 αυγούστου 2021.

16:04 10 αυγούστου 2021 10 αυγούστου 2021 0 κορονοϊός 13/08: Πολύ κόσμο και παραθεριστές θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 αυγούστου 2019 στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού. Αλκιβιάδης (άλκης), γεράσιμος, γερασιμούλα, που ξαναγιορτάζουν στις 4 μαρτίου (οσίου γερασίμου του ιορδανίτου) και στις 20 οκτωβρίου (οσίου γερασίμου ασκητού εν κεφαλληνία), διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία (σεραφίνα), που επίσης γιορτάζουν. Την κοίμηση της θεοτόκου τιμά σήμερα, 15 αυγούστου, η εκκλησία μας. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 16/8.

16η Γιορτή Μελισσοκόμων και Καλλιεργητών Έβρου - Radiomax.gr
16η Γιορτή Μελισσοκόμων και Καλλιεργητών Έβρου - Radiomax.gr from radiomax.gr
Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Το xristika.gr άνοιξε τα… συναξάρια και βρήκε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, ώστε να μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε «χρόνια πολλά»! Megali giorti tis orthodoxias simera 16 avgoustou H 1η αυγούστου είναι η 213η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο (214η σε δίσεκτα έτη) και παγκόσμια ημέρα προσκοπικού μαντηλιού. Πρόκειται για την ετήσια «γιορτή» του μπάσκετ στην κάρπαθο, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 16 αυγούστου. Ο άγιος διομήδης ο μάρτυρας. Στη γιορτή αυτή των παραδοσιακών γεύσεων της ονομαστής πίτας που φτιάχνουν. Μια γιορτή γαστρονομίας με πρωταγωνίστριες τις γεύσεις της ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 και το σάββατο 17 ιουλίου στην πρέβεζα με πρωτοβουλία της περιφέρειας ηπείρου και στο πλαίσιο του.

Το σάββατο 16 αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο ποσειδών καρπάθου για την άνοδο του στην α' κατηγορία, καθώς και η ομάδα των παίδων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Σήμερα 16 αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο αυγούστου, γιορτάζουν οι παρακάτω άγιοι: Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Ο άγιος διομήδης ο μάρτυρας. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. H 1η αυγούστου είναι η 213η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο (214η σε δίσεκτα έτη) και παγκόσμια ημέρα προσκοπικού μαντηλιού. Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). 16:04 10 αυγούστου 2021 10 αυγούστου 2021 0 κορονοϊός 13/08: Τη δευτέρα 16 αυγούστου 2021 ο λαογραφικός και μορφωτικός σύλλογος ευηνοχωρίου «άγιος ιωάννης» διοργανώνει την 13η γιορτή μποχωρίτικης πίτας. Αλκιβιάδης (άλκης), γεράσιμος, γερασιμούλα, που ξαναγιορτάζουν στις 4 μαρτίου (οσίου γερασίμου του ιορδανίτου) και στις 20 οκτωβρίου (οσίου γερασίμου ασκητού εν κεφαλληνία), διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία (σεραφίνα), που επίσης γιορτάζουν. Στη γιορτή αυτή των παραδοσιακών γεύσεων της ονομαστής πίτας που φτιάχνουν. Megali giorti tis orthodoxias simera 16 avgoustou Η τουρκική εισβολή του 1974;